MEGASUPERMIN - Sanatate din gradina Lui DUMNEZEU !
tratament naturist diabet tratament diabet naturist diabet tratament naturist
diabet
Prima pagina > Argila Albastra (comprimate)
diabet tratament naturist
glicostabil tratament diabet
Argila Albastra (comprimate)
Argila_Albastra_resize

Produs
004
Argila Albastra (comprimate)
Pret/Unitate
22.00 RON
Cantitatea


Descriere

 

Argila albastră sub formă de comprimate  este un supliment alimentar 100%  natural, care însumează un ansamblu de proprietăți benefice pentru organismul uman. Acest produs  este  unul dintre cei mai  eficienți detoxifianți naturali datorită numărului mare de minerale și oligoelemente din componența sa.

 

Contribuie la:
• remineralizarea  organismului
• corectarea  lipsei  mineralelor din organism
• detoxifierea întregului organism
• scăderea  nivelul de aciditate din organism , instaurând ph-ul neutru sau alcalin
• mărirea imunități
• neutralizarea  radicali liberi
• regenerarea  organelor interne afectate
• refacerea mucoasei gastro-intestinale și eliminarea gazelor
• îmbunătățirea circulației arteriale și venoase
 
Produsul este recomandat ca adjuvant în cazul următoarelor afecțiuni: ulcer,gastita,colită,hemoroizi,constipație,pancreatită cronică,hipertensiunea arterială, hipotensiune ,infecții urinare,calculi renali,tulburări menstruale, afectiuni metabolice.
 
Ingrediente/comprimat: pulbere de argila albastra -1300 mg,agent de incarcare: celuloza microcristalina ;stabilizator :gelatina;
 
 Mod de utilizare: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi,cu 15-20 min.inainte de mesele principale.Cura cu argila este de 21 de zile si poate fi reluata dupa o pauza de 7 zile . Deoarece are un puternic efect de detoxifiere în primele zile de administrare, pentru ca  organismul  să se acomodeze și pentru a evita constipația ,se recomandă administrarea a câte 1-3 cpr/zi cu 15 minute înainte de mesele principale .
 
Contraindicatii: Se interzice consumul alcoolului ,fumatul si consumul in exces de grasimi animale(acizi grasi saturati ) in timpul  utilizarii produsului; Este contraindicat femeilor in timpul ciclului menstrual , cat si celor insarcinate sau care alapteaza; Nu se administreaza dupa mese consistente,deoarece poate bloca digestia; Se interzice persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului; Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
 
glicostabil tratament diabet

Copyright© 2011 - SC MEGASUPERMIN SRL - CUI : RO 16847657, Nr.Inreg.Reg.Com: J20/1555/2004

Toate drepturile rezervate.

 

Eurotrak, tractor, tractoare, unelte agricole, utilaje agricole, accesorii tractoare, agricultura, agro utilaje