MEGASUPERMIN - Sanatate din gradina Lui DUMNEZEU !
tratament naturist diabet tratament diabet naturist diabet tratament naturist
diabet
Prima pagina > Glicostabil - Argila albastra
diabet tratament naturist
glicostabil tratament diabet

Produs
001
Glicostabil Argila albastra
Pret/Unitate
20.00 RON
Cantitatea


Descriere

 

Glicostabil - Argila albastra   este un supliment alimentar 100%  natural, care insumeaza un ansamblu de proprietati benefice pentru organismul uman.

 

 

Acest produs  este  unul dintre cei mai  eficienti detoxifianti naturali si  contribuie la regenerarea tesuturilor si la remineralizarea organismului. Are proprietati antiseptice, cicatrizante, calmante si se asimileaza usor in organism corectand lipsa mineralelor si  redand starea de vigoare fizica.

 

 

Laureatul Premiului Nobel Pentru Medicina, vestitul medic  Alexis Carrel , Raymond Dexterit  considerat de specialisti  cel mai renumit vindecator naturist din  Europa precum si alti medici si cercetatori de renume  din America si Europa  au  publicat   numeroase aticole studii si  carti mentionand, proprietatiile si calitatile exceptionale  ale argile terapeutice naturale.Raymond Dexterit  a scris  in cartea sa ,,L’argile qui guerit’’  ca  argila   albastra folosita  in  cazul afectiunilor organice , actioneaza intodeauna la distrugerea si eliminarea celulelor nesanatoase  si la regenerarea celor  sanatoase , datorita faptului ca este inzestrata cu Inteligenta Naturi.Specialisul roman Ioan Ttimbus  prin cercetarile pe care le-a efectuat timp de 30 de ani asupra argilelor terapeutice si in special a argilei albastre  din Romania  a confirmat calitatile si proprietatile  acesteia  in tratarea diabetului . Iar in cartea sa,, Argila Sanatate si Frumusete ’’ detaliaza pe larg folosirea argilei albastre in tratarea diabetului.Glicostabil argila albastra  se foloseste in tratarea diabetului  pentru ca are rolul de a detoxifia intregul organism in special pancreasul prin refacerea celulelor beta ( producatoare de insulina )  ale acestuia.In procesul prelucrari suplimentului alimentar Glicostabil – Argila albastra  nu s-a adaugat nici o substanta chimica , produsul fiind in totalitate natural si  lipsit de orice efect secundar.Glicostabil – Argila albastra – pulbere 100%   se utilizeaza  intern ( sub forma de suspensie sau ,, lapte argilos “) si  extern (sub forma de cataplasme calde sau  reci. )Pentru mai multe informatii despre acest tratament impotriva diabetului va rugam sa vizitati sectiunea:Tratament diabet 100% naturist pentru scaderea si stabilizarea glicemiei

 

 

Mod de preparare a suspensiei lichide - "lapte argilos”

Suspensia sau "laptele argilos", se obtine prin amestecul a 5 gr. ( o lingurita ) de argila albastra pulbere, cu 150 ml apa. Se prepara cu 5-6 ore inainte de folosire. Pentru prepararea suspensiei de argila se foloseste : apa purificata, apa de piramida, apa plata, apa de fantana (potabila), apa de la robinet (potabila) – in acest ultim caz , lasata circa 24 de ore intr-un vas de sticla sau lut cu o lingurita de argila sau/si tarate de grau - pentru eliminarea clorului si decantarea impuritatilor. Suspensia sau ,,laptele argilos” poate fi pregatita pe o perioada mai lunga, punand de la inceput la dizolvat 10-14 lingurite cu argila intr-un vas de 1,5 - 2 litri cu apa.

Se poate prepara ceai, (infuzie sau decoct) prin fierberea apei utilizate la prepararea acestora, in amestec cu argila (5 - 10 g argila la 1 litru de apa); astfel, proprietatile si calitatile argile raman constante, crescand sarcina negativa a mineralelor. Folosind argila la prepararea lor ea ajuta la fixarea in organismul uman a principalilor constituienti aflati in plante ( proteine, vitamine, minerale, oligoelemente) sporind astfel proprietatile si calitatile acestora.

 

 

Mod de administrare a suspensiei lichide "lapte argilos"

Suspensia se administreaza in uz intern in doze de 150 ml de 3 ori zi , cu 15 - 30 de minute inainte de mesele principale . In prima zi se foloseste doar apa limpede decantata , iar in urmatoarele zile tot amestecul ( lapte de argila ) Durata unei cure este de 21 de zile . Ea poate fi reluata dupa o pauza de circa 6-7 zile

 

 

Mod de preparare a cataplasmelor

Cataplasmele se prepara combinand pulberea de argila albastra cu apa pana cand amestecul capata o consistenta asemanatoare unei smantani mai groase ( aluat subtire ) . Pentru o mai buna eficienta, in loc de apa se poate folosi ceai( infuzie sau decoct ) din plante.

 

 

Aplicarea cataplasmelor

Cataplasmele se pot aplica reci sau calde. Pot fi subtiri - sub 0.5 cm grosime, mijlocii - cu grosimea de cca. 1.5 cm si groase de 1.5 - 3 cm. Se aplica direct pe piele , in zonele fara pilozitate sau pe tifon si apoi pe corp. Durata unei aplicari este de la 1-2 ore. Nu vom tine cataplasma mai mult de 2 ore deoarece toxinele si bioenergia negativa extrasa de aceasta se reintorc in organism. Dupa folosire, cataplasma se arunca. Pentru a pastra cataplasma umeda 1 - 2 ore, se acopera cu o folie alimentara. Pentru o mai buna eficienta, cataplasmele vor putea fi acoperite cu foi de varza cruda, zdrobite in prealabil cu o sticla. Rolul frunzelor de varza este de a mentine prospetimea argilei. Cataplasmele trebuie sa adere perfect pe partea corpului unde sunt fixate, prin urmare se acopera cu o folie alimentara peste care se infasoara tifon sau panza de in sau bumbac, fixate cu un plasture sau o banda colanta.

La prepararea suspensiei lichide "lapte argilos" si a cataplasmelor se vor folosi numai vase , baghete , lingurite din sticla , portelan sau lemn.

In timpul curei cu Argila albastra, indiferent daca se urmeaza cura interna sau externa, este interzis consumul excesiv de alcool, fumatul si consumul de grasimi animale (acizi grasi saturati). Este indicata o alimentatie sanatoasa prin consumul de alimente pe cat posibil netratate termic. Se recomanda consumul zilnic de alimente atoxice, protectoare care contin carotenoizi (legume, zarzavaturi, fructe in special de culoare verde), fitosteroli (steroli vegetali) care se gasesc in seminte, nuci uleiuri vegetale,cereale integrale si in general toate legumele, fructele, zarzavaturile si semintele naturale.

 

Cura cu argila este contraindicata femeilor in timpul ciclului menstrual, cat si celor insarcinate sau care alapteaza .

 
glicostabil tratament diabet

Copyright© 2011 - SC MEGASUPERMIN SRL - CUI : RO 16847657, Nr.Inreg.Reg.Com: J20/1555/2004

Toate drepturile rezervate.

 

Eurotrak, tractor, tractoare, unelte agricole, utilaje agricole, accesorii tractoare, agricultura, agro utilaje