MEGASUPERMIN - Sanatate din gradina Lui DUMNEZEU !
tratament naturist diabet tratament diabet naturist diabet tratament naturist
diabet
Prima pagina > Glicostrabil (comprimate)
diabet tratament naturist
glicostabil tratament diabet
Glicostrabil (comprimate)
Glicostabil_resize

Produs
005
Glicostabil (comprimate)
Pret/Unitate
17.00 RON
Cantitatea


Descriere

 

Glicostabil este un produs unic în România datorită faptului că reunește o asociere echilibrată de substanțe biologic active de origine vegetală. Unicitatea acestui produs o dă faptul că am reușit s-ai conferim o eficientă maximă în scăderea și stabilizarea glicemiei la valori normale.

 

• produsul are efect hipoglicemiant și diuretic, ajutând la stabilizarea valorilor glicemiei, precum și la reducerea nivelului colesterolului și al trigliceridelor
• stimulează activitatea pancreasului, protejează vasele de sânge, normalizează apetitul și are efect antioxidant
• imbunatateste sensibilitatea receptorilor celulari insulinici
• reduce complicatiile date de cresterea concentratiei de glucoza din sange
 
Glicostabil este recomandat ca adjuvant în cazul următoarelor afecțiuni: diabet tip I (ajută la reducerea cantități de insulină); diabet de tipII, colesterol și trigliceride mărite, glicemie oscilantă.
Conține două extracte solide din Gymnema Sylvestre și Momordica Charantia cunoscute drept unele dintre cele mai eficiente plante din lume pentru reducerea și scăderea glicemiei, reduce rezistența organismului la insulină, stimulează producerea de insulină în organism și chiar stimulează refacerea celulelor Beta ale pancreasului.
Produsul poate interacționa cu antidiabeticele orale, în cazul administrării concomitente. Persoanele diabetice vor lua produsul sub supravegherea medicului specialist, pentru eventuala ajustare a dozelor medicației specifice (antidiabetice orale, insulină).
 
Ingrediente/comprimat: pulbere din frunze de Afin(Vaccinium myrtillus )-167mg ,pulbere din muguri de Nuc(Juglans regia)-166mg,pulbere din radacina de Cicoare(Cichorum inthybus)-133mg,pulbere din seminte de Schinduf(Trigonela foenum graecum)-100mg, agent de   incarcare:celuloza microcristalina , extract uscat din frunze de Gymnema sylvestre-68mg, pulbere din frunze de Dud(Morus folium)-66mg , pulbere de Scortisoara(Cinnamomum obtusifolium)-66mg, extract uscat din fructe de Castravete-amar ( Momordica  charantia)-34mg,  Stabilizator:gelatina,Antioxidant:acid ascorbic,Lubrifiant:stearat de magneziu.
 
Mod de utilizare: Adulti si tineri de peste 15 ani :cate 1 comprimat de 3 ori pe zi(1-1-1),  inaintea mesei; Copii intre 7 si 14 ani : dupa  sfatul medicului
   
Contraindicatii: Se interzice consumul alcoolului ,fumatul si consumul in exces de grasimi animale(acizi grasi saturati ) in timpul  utilizarii produsului; Este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza; Se interzice persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului;
 
glicostabil tratament diabet

Copyright© 2011 - SC MEGASUPERMIN SRL - CUI : RO 16847657, Nr.Inreg.Reg.Com: J20/1555/2004

Toate drepturile rezervate.

 

Eurotrak, tractor, tractoare, unelte agricole, utilaje agricole, accesorii tractoare, agricultura, agro utilaje