MEGASUPERMIN - Sanatate din gradina Lui DUMNEZEU !
tratament naturist diabet tratament diabet naturist diabet tratament naturist
diabet
Prima pagina > Glicostrabil infuzie si decoct
diabet tratament naturist
glicostabil tratament diabet
Produs
002
Glicostabil Infuzie si Decoct
Pret/Unitate
20.00 RON
Cantitatea

Descriere

Acest produs este unic in Romania datorita faptului ca reuneste in mod traditional,  mai multe plante  atent selectionate, asociate si dozate optim, imbinand in mod armonios retetele  stravechi cu descoperirile actuale, care utilizat  conform indicatiilor de preparare si administrare, actioneaza direct  asupra functiilor pancreasului, potentand secretia de insulina, scazand  glicemia, stabilizand-o in limita valorilor normale.

 

Produsul  este unic in Romania  datorita:

 

1.  Calitatiilor   exceptionale ale  acesor  plantele  precum  si a anumitor  parti de plante folosite  la prepararea acestui produs  fapt demonstrat de analizele de laborator  aflate in dosarul de notificare . Dam exemplu numarul total de germeni (NTG ) pentru care conditia de admisibilitate  in Uniunea Europeana si Romania este de 10.000 ( la 37 grade C, g/ ml )  iar rezultatele efectuate  in paralel la mai multe laboratoare acreditate  pe aceste plante si parti componente ale acestora  este sub 1000 . Fapt  pentru care am fost felicitati de organele de control  specializate in acest domeniu.

 

2.  Eficientei  maxime   in scadere  zaharului ( glucozei )din sange   prin folosirea plantelor care se preteaza la Infuzie ( Afin , Dud , Nuc )  doar in acest mod si nu prin fierbere si folosirea  plantelor si a anumitor parti din acestea  ,care au textura mai consistenta (radacini, tulpina , scoarta )  prin fierbere (Decoct) . Daca plantele cu textura mai fina ( Afin , Dud , Nuc )  s-ar fierbe ,si-ar pierde  foarte mult din proprietatile  terapeutice.  Daca am infuza plantele si parti din aceste plante cu textura mai consistenta nu sar putea extrage toate elementele terapeutice (nutitienti) din acestea, drept pentru care acestea se fierb ( decoct). Prin combinarea Infuziei cu Decoctul se obtine un ceai care are un puternic efect hipoglicemic.

 

3. Combinatia de amestec de plante si parti componente ale acestora folosite la preparare Decoctului este unica, nemaifiind folosita niciodata in Romania .

 

Acest produs are ca principal efect scadere zaharului (glucozei) din sange.

 

Pentru mai multe informatii despre acest tratament impotriva diabetului va rugam sa vizitati sectiunea: Tratament diabet 100% naturist.

 

 

Mod de preparare

Din punga  cu amestecul pentru   Infuzie se pun  4 lingurite intr-un vas de lut sau emailat , peste care se toarna 1 litru de apa fierbinte , se acopera si se lasa la infuzat  minim 30 de minute.

Din punga  cu amestecul pentru Decoct  se pun 8 lingurite intr-un vas emailat cu 1 litru de apa rece, se pune la fiert lasandu-se,  dupa ce lichidul da in clocot, inca 30- 40 de minute  sa fiarba la foc domol, acoperit cu capac.

In final se combina Infuzia si Decoctul  rezultat, (cu tot cu reziduurile vegetale) si se lasa impreumna la infuzat 30 de minute, dupa care se filtreaza.

Se recomanda folosirea apei de izvor , de fantana si a celei plate  sau apa de tarate.

 

 

Administrare

Se recomanda consumul a minim 3 cani ( cu capacitatea de 250 ml) /zi

 

 

 

   

   

   
  glicostabil tratament diabet

  Copyright© 2011 - SC MEGASUPERMIN SRL - CUI : RO 16847657, Nr.Inreg.Reg.Com: J20/1555/2004

  Toate drepturile rezervate.

   

  Eurotrak, tractor, tractoare, unelte agricole, utilaje agricole, accesorii tractoare, agricultura, agro utilaje