MEGASUPERMIN - Sanatate din gradina Lui DUMNEZEU !
tratament naturist diabet tratament diabet naturist diabet tratament naturist
diabet
Prima pagina > Intrebari frecvente > De ce este importanta folosirea Argilei in acest tratament?
diabet tratament naturist
glicostabil tratament diabet
De ce este importanta folosirea Argilei in acest tratament?

Pentru, că argila, acest miraculos remediu viu (botezat de Isus, după cum ne spun scrierile vechi, îngerul Pământului), care se găseşte din belşug, îndeosebi, în zonele noastre subcarpatice are extraordinare virtuţi profilactice,curative si detoxifiant.


        Actiunea terapeutica a argilei se bazează proprietatile sale antiinfecţioase, antitoxice, absorbante, cicatrizante, 

degresante, antioxidante, remineralizante şi chiar anti-cancerigene.


     Ceea ce trebuie subliniat în mod deosebit privind efectele sale tămăduitoare este nemaipomenitul ei tropism. Ca un câine credincios care-şi caută stăpânul accidentat într-o pădure, elementele argilei atunci când pătrund în corp „caută cu înfrigurare" zona afectată şi se localizează exact în preajma ei. După care, prin mecanisme încă necunoscute, încarcă cu energie vitală celulele organismului, revigorându-le, drenează impurităţile din sânge sau limfă şi stimulează eliminarea lor, zădărniceşte culturile microbiene, redă omului capacitatea de rezistenţă la îmbolnăviri.
 

Se consideră că asemenea însuşiri ar fi, în principal, rezultatul acţiunii electrice a argilei, după cum am afirmat, în sensul că se polarizează în regiunea afectata „simţind" încărcarea electrică diferită a acesteia faţă de cea a ţesuturilor din jur.
 

Faptul a fost confirmat ştiinţific, însă este departe de a lămuri mecanismele complexe ale efectelor terapeutice ale argilei.
 

Interesant este că argila lucrează ca stimul in organele cu deficienţe energetice (hipotiroidie hipocorticism, hipochinezie biliară, hipoglicemie, etc.) şi ca moderator în cele cu exces de energie (hipertiroidie, hipertensiune arterială, hiperchinezie biliară, hipoglicemie, etc). De unde „cunoaşte" când trebuie să acţioneze înţr-un sens şi când în altul, Dumnezeu ştie. Dacă există într-âdevăr acea inteligenţă a materiei, despre care vorbeşte medicul Dumitru Constantin, din Spitalul Militar Central, în lucrările sale, atunci cu siguranţă argila este prima care o posedă.
 

Există, de asemenea, păreri că argila ar conţine microbi, în special ai tetanosului. Ori, analize de laborator efectuate încă din anul 1928 de profesorul P. Laborde, de la Facultatea de Farmacie din Strasbourg, au stabilit fără nici un dubiu că argila este sterilă, deci nu conţine nici un agent infecţios. Dimpotrivă, acest valoros remediu terapeutic are proprietăţi antiinfecţioase si detoxifiante.

Bacteriologic privind, argila este utilizată pentru purificarea organismului.
 

Funcţiile biologice ale organismului uman au nevoie de anumite minerale în stare ionică. Aceşti constituenţi sunt atât de importanţi încât fără ei viaţa nu ar fi posibilă. Din acest punct de vedere trebuie evaluat conţinutul de minerale de bază aflate în substanţa argiloasă activă.
 

Datorită conţinutului de minerale bogat şi variat, având proteine, această argilă este un supliment nutritiv proteic valoros, având şi proprietăţi extraordinare privind nutriţia şi sănătatea, reîncărcând celulele organismului cu energie vitală, revigorându-le.
 

De importanţă deosebită este faptul că elimină şi distruge celulele nesănătoase şi activează regenerarea celorlalte.
 

Argila este un produs natural fără nici un adaos şi are principale calitati şi proprietăţi: remineralizante, reechilibrante, de regenerare fizică, antitoxice, antiseptice, bactericide, cicatrizante, hipotensoare, detoxifiante, antitumorale, , antidiabetice, energizante.

 
glicostabil tratament diabet

Copyright© 2011 - SC MEGASUPERMIN SRL - CUI : RO 16847657, Nr.Inreg.Reg.Com: J20/1555/2004

Toate drepturile rezervate.

 

Eurotrak, tractor, tractoare, unelte agricole, utilaje agricole, accesorii tractoare, agricultura, agro utilaje