MEGASUPERMIN - Sanatate din gradina Lui DUMNEZEU !
tratament naturist diabet tratament diabet naturist diabet tratament naturist
diabet
Prima pagina > Intrebari frecvente > De ce Argila Albastra?
diabet tratament naturist
glicostabil tratament diabet
De ce Argila Albastra?

        O valoare cu totul deosebită o are argila untoasă de culoare albastră. Medicul şi cercetătorul bulgar Ivan Iotov a închinat foarte mult timp cercetării argilei albastre şi a stabilit că aceasta are acelaşi câmp de vibraţii ca şi celulele sănătoase şi că este capabilă să echilibreze biocâmpul stabil atomului. Măsurătorile făcute de I. Iotov în anul 1991 au arătat că argila are calităţi terapeutice, o undă statică , care coincide cu undele celulelor sănătoase din organismul uman. De aceea, ea nu este dăunătoare, nu are contraindicaţii, deci este un mijloc terapeutic universal. Pentru tratament se poate folosi argila cu un câmp vibraţional energetic de tipul undelor radio, care pătrunde profund în organismul uman.


         Această argilă distruge celulele bolnave, care au o altă lungime de undă. Argila vibrează asemenea celulelor sănătoase şi în acest fel le purifica de substanţele dăunătoare adunate în ele, substanţe care împiedică funcţionarea lor normală. Fie că e folosită intern, fie ea doar ia contact exterior cu organismul, ea se localizează în final spre locul afectat, absoarbe ceea ce este nociv, apoi expulzează, toxinele.

 


       Argila captează, drenează, apoi elimină impurităţile din ţesuturi, sânge sau limfă. Această substanţă- argila albastra este dotată cu ceea ce numim „inteligenţa naturii". în cazul unei răni sau leziuni, ea elimină ţesuturile bolnave şi distruge germenii periculoşi, fără să atingă sau să distrugă celulele sănătoase. Are o compoziţie asemănătoare corpului nostru, cu un supliment de minerale.
 


       Anulează efectul nociv al nitriţilor şi nitraţilor, al metalelor grele, al clorului din apa potabilă de la robinet. Pe traseul său în organism, ea reţine ionii toxici (mercur, cadmiu etc). Din instinct, animalele, când sunt otrăvite, mănâncă argilă. In stomac, formează un gel protector şi stimulează enzimele digestive, asigurând un pH alcalin, necesar digestiei intestinale.Absoarbe gazele şi toxinele care apar în intestin in urma unei dereglări de metabolism. De asemenea, permite o mai bună absorbţie alimentară, echili­brând flora intestinală, accelerând drenajul şi evacuarea. Este considerată detergentul intestinelor. In primul rând, argila este un cicatrizant si detoxifiant de prim ordin, graţie silicatului de Al care o compune.
 

       Argila posedă posibilitatea de a echilibra radioactivitatea corpului, stimu­lând deficienţele radioactive şi absorbind poverile excesive. Argila creează mediul alcalin, aducând sângele la pH-ul optim, nefavorabil dezvoltării bacteriilor. în fond, boala este acidoza sângelui.

 
glicostabil tratament diabet

Copyright© 2011 - SC MEGASUPERMIN SRL - CUI : RO 16847657, Nr.Inreg.Reg.Com: J20/1555/2004

Toate drepturile rezervate.

 

Eurotrak, tractor, tractoare, unelte agricole, utilaje agricole, accesorii tractoare, agricultura, agro utilaje