MEGASUPERMIN - Sanatate din gradina Lui DUMNEZEU !
tratament naturist diabet tratament diabet naturist diabet tratament naturist
diabet
Prima pagina > Intrebari frecvente > Cum folosim argila in acest tratament?
diabet tratament naturist
glicostabil tratament diabet
Cum folosim argila in acest tratament?

        Pentru prepararea si manipularea argilei se vor folosi numai vase ceramice, sticlă sau lemn sub nici o formă nu se vor folosi obiecte metalice.

    Argila sub formă de soluţie coloidală si laptele de argila ajută circulaţia sanguină la nivelul creierului, metabolismul celulei nervoase, reduce colesterolul, hipertensiunea şi glicemia, având importanţă în

menţinerea echilibrului între sodiu, calciu şi potasiu. Ea reglează activitatea glandelor endocrine, metabolismul, funcţiile aparatului digestiv şi ale ficatului, previne şi dizolvă calculii renali şi biliari, îndepărtează oboseala cronică, stresul, migrenele si detoxifica intregul organism.

    In prima zi se consuma 3 pahare (150 ml), 1 pahar dimineata, 1 pahar la pranz si 1pahar seara inainte de masa , doar apa limpede (decantata).

    Aceasta se prepara cu 5-6 ore inainte de a o consuma, punand intr-un recipient de sticla, 3 pahare a 150 ml apa de izvor sau plata, cu 15 gr (3 lingurite) argila albastra, se agita si se consuma doar apa (decantata).

    Incepand din a doua zi se consuma 3 pahare/zi, 1 pahar dimineata, 1 la pranz si 1 seara, apa cu argila ( lapte de argila) inainte de masa.

    Recomandam a se prepara o cantitate mai mare de apa cu argila ( interzis apa de la robinet) respectand proportia de 5 gr.(1 lingurita) la 150 ml.apa , obligatoriu in recipient de sticla cu dop de pluta sau plastic.

 
glicostabil tratament diabet

Copyright© 2011 - SC MEGASUPERMIN SRL - CUI : RO 16847657, Nr.Inreg.Reg.Com: J20/1555/2004

Toate drepturile rezervate.

 

Eurotrak, tractor, tractoare, unelte agricole, utilaje agricole, accesorii tractoare, agricultura, agro utilaje