MEGASUPERMIN - Sanatate din gradina Lui DUMNEZEU !
tratament naturist diabet tratament diabet naturist diabet tratament naturist
diabet
Prima pagina > Intrebari frecvente > Cat de importanta este alimentatia pentru o persoana bolnava de diabet de tip I sau II ?
diabet tratament naturist
glicostabil tratament diabet
Cat de importanta este alimentatia pentru o persoana bolnava de diabet de tip I sau II ?

        Poate ca nici o alta boala nu este intr-o mai stransa legatura cu stilul de viata si alimentatia ca diabetul zaharat. Iar modul de alimentatie constituie un element primordial care, in ciuda naturii progresive a acestei afectiuni, poate ameliora tulburarile metabolice majore ale diabetului de tip 2, intr-o asa masura incat folosirea medicamentelor sa nu fie necesara.

        In diabetul de tip 1, rolul alimentatiei este dublu: in primul rand, sa ajute la minimalizarea fluctuatiilor de scurta durata ale glicemiei (in special sa reduca orice tendinta la hipoglicemie) si, in al doile rand, sa reduca riscul complicatiilor pe termen lung, contribuind la mentinerea glicemiei la un nivel cat mai bun cu putinta.

        Pentru eficienta totala a acestui tratament , persoanele cu diabet de tip 1 si 2 nu trebuie sa tina un anume regim alimentar , principiul de baza fiind o alimentatie sanatoasa benefica oricarui membru al familiei.

 
glicostabil tratament diabet

Copyright© 2011 - SC MEGASUPERMIN SRL - CUI : RO 16847657, Nr.Inreg.Reg.Com: J20/1555/2004

Toate drepturile rezervate.

 

Eurotrak, tractor, tractoare, unelte agricole, utilaje agricole, accesorii tractoare, agricultura, agro utilaje