MEGASUPERMIN - Sanatate din gradina Lui DUMNEZEU !
tratament naturist diabet tratament diabet naturist diabet tratament naturist
diabet
Prima pagina > Intrebari frecvente > Cum sa mancam?
diabet tratament naturist
glicostabil tratament diabet
Cum sa mancam?

Vom avea grija sa mancam incet, mestecand bine. Alimentele nu vor trebui introduse in stomac in stare fierbinte deoarece pot pricinui, in locul unde ajung, imbolnavirii grave ale tesuturilor pe care le ard, le distrug. La fel vom avea grija si cu alimentele foarte reci.

De asemenea ne vom feri sa introducem in stomac un aliment in timp ce suntem iritati,suparati,maniati. Noile studii si cercetari au demonstrat ca in timpul supararii, in corp se produc diferite toxine , si , in caz ca mancam, aceste toxine vor fi purtate impreuna cu alimentele in diferitele parti si organe ale corpului,provocand tulburari.Iritarea , supararea opreste producerea sucurilor gastrice si alimentul este mult intarziat in digerarea lui.

Masa trebuie luata in cea mai buna dispozitie sufleteasca , deoarece numai in felul acesta ne va fi folositoare si vom profita de pe urma grijii avute in alegerea si combinarea alimentelor.

Nu este bine sa mancam in pripa, atunci cand mai ai cateva clipe inainte de a pleca in calatorie , sau a merge la serviciu, si apoi sa pleci in zbor cu stomacul plin.Ca si in cazul cand esti suparat, mai folosit vei fi daca nu vei manca nimic pana la masa urmatoare pe care o vei putea lua in tihna.

 
glicostabil tratament diabet

Copyright© 2011 - SC MEGASUPERMIN SRL - CUI : RO 16847657, Nr.Inreg.Reg.Com: J20/1555/2004

Toate drepturile rezervate.

 

Eurotrak, tractor, tractoare, unelte agricole, utilaje agricole, accesorii tractoare, agricultura, agro utilaje