MEGASUPERMIN - Sanatate din gradina Lui DUMNEZEU !
tratament naturist diabet tratament diabet naturist diabet tratament naturist
diabet
Prima pagina > Pacienti vindecati
diabet tratament naturist
glicostabil tratament diabet
Pacienti vindecati de diabetalt

Buna ziua,

De cateva zile nu mai am hiperglicemie, mai precis de vineri 23 martie 2012.
Poveste a inceput in august anul trecut cand in urma unor analize de laborator m-au depistat cu hiperglicemie ( plus hipertensiune, colesterol si trigliceride cu valori marite, atac de guta). Am refuzat sa ma prezint la Institutul N. Paulescu pentru luare in evidenta si tratament; am crezut cu incapatanare in tratamente alternative, am vazut la OTV prezentarea facuta de d-l inginer chimist Petru Nica si am avut incredere de la inceput, imi aminteam de cursurile de biochimie din facultate (eu am absolvit facultatea de Industrie Alimentara din Galati). Dupa ce am comandat produsul Glicostabil am inceput sa iau argila (6 martie2012) si ceaiurile impreuna cu picaturile (11 martie2012). Am dat mare importanta dietei de care vorbea d-l Nica P. Am vizionat de mai multe ori inregistrararile de la OTV precum si Televiziunea din Cluj, d-l Nica mi-a transmis increderea ca voi reusi. Am tinut tot timpul legatura telefonic cu d-na doctor nutritionist Alina Anescu care s-a ocupat indeaproape de psihicul meu. Astazi am sunat-o pe d-na doctor sa-i multumesc pentru ca a mai rezolvat un caz. De la valori ale glicemiei cuprinse intre 130 si 190 mg/dl am ajuns la 89 mg/dl in cursul zilei, dimineata 98 mg/dl.
Multumesc intregului colectiv de la Megasupermin, d-nei dr A. Alina in special  pentru ceea ce faceti.


Cu mult respect,
Mircea Constantin Bucuresti str. Barbu Vacarescu nr.127 sector2
tel 0745026917


P.S. :datele mele de contact va stau la dispozitie, voi raspunde tuturor celor care ma vor contacta pentru lamuriri in legatura cu modul cum am scapat de diabet.

alt

Vreau in primul rand sa incep cu multumirile si sa spun ca sunt foarte recunoscator lui Dumnezeu pentru ca mi-a intins o mana de ajutor si am putut sa inving diabetul, care stim cu totii cat de mult ne incearca.

La varsta de 55 de ani am fost diagnosticat cu diabet de tip 1 si doctorul mi-a spus ca am sa fiu dependent de insulina toata viata mea. Am fost trimis la un medic nutritionist pentru a-mi da un regim alimentar si „a-mi indulci” boala tocmai descoperita. Timp de 10 ani am dus o lupta intre vechiul si noul regim alimentar, era foarte greu pentru mine sa renunt la anumite placeri culinare cu care am fost obisnuit de mic copil, dar am spus ca pentru sanatatea mea merita orice.

La un moment dat am inceput sa-mi maresc dozele de insulina, pe care le luam de 3 ori pe zi, respectiv 40, 32, 40 de unitati, lucru care m-a speriat. Atunci am inceput sa caut si remedii naturiste si dupa multe tratamente esuate si bani risipiti am descoperit Glicostabil, care a facut minuni pentru viata mea si chiar nu exagerez.

Tratamentul l-am facut timp de 3 luni de zile si l-am urmat cu strictete, am respectat mesele principale ale zilei si am avut o alimentatie sanatoasa. Dupa o luna de zile am slabit si 5 kg, ceea ce m-a bucurat enorm de mult, am inceput sa am pofta de viata, de munca si dupa 3 luni parca eram un alt om, am ajuns la o doza de insulina pe zi, 20 de unitati, am inceput sa-mi respect si iubesc viata si trupul si mai mult. Bucuria mea cea mai mare a fost ca am renuntat definitiv la insulina dupa 6 luni de tratament, dieta adecvata, miscare si respectarea unui stil de viata sanatos.

Vreau sa va recomand tuturor acest tratament extraordinar care mie mi-a redat sanatatea si pofta de viata. Iosif Torok. -Abrud

alt


In urma reclamei din ziarul Clik am aflat de acest produs si cum stiu ca este un ziar foarte serios si de mare incredere am decis sa urmez tratamentul. Eu am diabet de tip 2 si valoare glicemiei tot incepea sa creasca ceea ce m-a ingrijorat foarte mult. Am inaltimea de 1.72 de m. si 70 de kg., nu am tinut dieta pana acum si nici nu am facut miscare, ceea ce s-a si vazut.

Doctorul m-a avertizat cu privire la stilul meu de viata, daca nu incep sa fiu atent cu alimentatia si cu sportul, glicemia imi va creste atat de mult incat voi fi nevoit sa iau insulina. Atunci am hotarat sa urmez tratamentul Glicostabil si chiar din primele zile am vazut rezultate remarcabile, am inceput sa scad in greutate, sa fiu mai energic, sa am o mai mare pofta de viata. De la o valoare a glicemiei de 190 am ajuns dupa 21 de zile la 94 si acum o tin sub control.

Va recomand sa il incercati cu incredere, chiar este eficient si da rezultate in numai cateva zile.

Va multumesc. Birisan I. – Salaj
alt


In urma cu cativa ani, dupa un control de rutina, doctorul mi-a spus ca am diabet de tip 2. Mi-a explicat ca l-am facut in timp, datorita alimentatiei mele neadecvate, a grasimilor animale si mancarii prajite care nu lipsea din meniul meu, a dulciurilor in exces, lipsa miscarii si viata in permanent stres.

Dupa ce am incercat diferite tratamente care aveau doar rezultat pe moment, am inceput sa imi pierd speranta. Pana intr-o zi cand un prieten mi-a spus de Glicostabil, un remediu naturist care ajuta la vindecarea diabetului, care pe el l-a ajutat si mi l-a recomandat si mie.

Am inceput de la o valoare a glicemiei de 276 si cu fiecare saptmana ce trecea ea a inceput sa scada, am si pierdut in greutate, am inceput sa fiu mai atent la alimentatie, am dormit 8 ore pe noapte si am hotarat sa fac si putina miscare. Am ajuns la o valoare a glicemiei de 130 si sunt foarte multumit pentru ca acum o tin sub control.

Va multumesc. Roman G.
alt

Eu am diabet de tip 2 si am o valoare a glicemiei de 130, 40 de ani, 1.80 m si 126 de kg. Doctorul m-a atentionat ca situatia mea se agraveaza daca mai continui in aces mod si mi-a recomandat un tratament naturist in care el are multa incredere, Glicostabil.

Am urmat intocmai tratamentu si rezultatele nu au intarziat sa apara, am slabit 26 de kg, am inceput sa am mai multa incredere in mine, cu noua alimentatie si stil de viata sanatos stresul s-a diminuat foarte mult, am reusit sa dorm foarte bine nopatea si sa ma odihnesc adecvat si am ajuns la o valoare a glicemiei de 115 si sunt foarte multumit.

Recomand tuturor diabeticilor sa incerce cu incredere Glicostabil, este foarte eficient si are rezultate imediate si chiar in timp.

Va multumesc. Voinea N.
 1. 1.Puiu Florica- Prahova
 2. 2.Omocea Maria- Constanta
 3. 3.Faina Constantin- Mehedinti
 4. 4.Ciurdar Marcela- Oradea
 5. 5.Barbut Dorin- Gorj
 6. 6.Nicolescu Ion- Arges
 7. 7.Foica Marieta- Brasov
 8. 8.Spulber Florica- Braila
 9. 9.Istrate Constantin- Constanta
 10. 10. Parvan Stelian- Teleorman
 11. 11. Coman Gheorghe- Mehedinti
 12. 12. Onofras Elena- Timisoara
 13. 13. Chircu Viorel- Brasov
 14. 14. Stan Dragomir- Braila
 15. 15. Nascu Elisabeta- Bucuresti
 16. 16. Ionescu Niculae- Bucuresti
 17. 17. Smoleanu Georgeta- Prahova
 18. 18. Tufngiu Victor- Gorj
 19. 19. Sfaraiala Pavel- Arad
 20. 20. Valentin Georgescu- Bucuresti
 21. 21. Secareanu Gheorghe- Constanta
 22. 22. Corlovac Ion- Buzau
 23. 23. Teca Leontina- Timisoara
 24. 24. Guran Constantin- Drobeta Turnu Severin
 25. 25. Carciu Vasile- Arad
 26. 26. Luce Ioan- Arad
 27. 27. Cenan Elena- Cluj
 28. 28. Tianu Victoria- Bucuresti
 29. 29. Urman Niculina- Bucuresti
 30. 30. Monica Vasiloaica- Sibiu
 31. 31. Lucica Geta- Bacau
 32. 32. Balus Silviu- Bucuresti
 33. 33. Achimet Constantin- Alba
 34. 34. Marinescu Paula- Bucuresti
 35. 35. Ciugulea Stefan- Eforie Nord
 36. 36. Balica Veronica- Vaslui
 37. 37. Paraschiv Ileana- Bacau
 38. 38. Crut Constantin- Suceava
 39. 39. Apolzan Luca- Sibiu
 40. 40. Tanase Dumitru
 41. 41. Halus Vasilica- Fetesti
 42. 42. Fecic Emil- Constanta
 43. 43. Selea Constantin- Bucuresti
 44. 44. Copilus Emilian- Gorj
 45. 45. Gambos Gheorghe- Bucuresti
 46. 46. Macovei Fani- Galati
 47. 47. Olteanu Dumitru- Bucuresti
 48. 48. Jimga Tiberiu- Bacau
 49. 49. Aldar Nicolae- Dambovita
 50. 50. Georgescu Teodor- Calaras
 
glicostabil tratament diabet

Copyright© 2011 - SC MEGASUPERMIN SRL - CUI : RO 16847657, Nr.Inreg.Reg.Com: J20/1555/2004

Toate drepturile rezervate.

 

Eurotrak, tractor, tractoare, unelte agricole, utilaje agricole, accesorii tractoare, agricultura, agro utilaje